Rated 1 out of 5 stars

jó lenne ez ha működne. Mondom ha MŰKÖDNE!!!!!!!!! Ez így továbbra is csak bosszantó és működésképtelen fos. Nem tudok utalni az állambácsinak. Állambácsi ezért biztos morcos lesz. Nekem meg rombolhatnékom van ilyenkor. Cseréljék már le végre fejlesztőiket, mert nem értenek hozzá.,..

Rated 5 out of 5 stars

mert kényelmes és hasznos.

Rated 1 out of 5 stars

0

This user has a previous review of this add-on.

Rated 1 out of 5 stars

Ilyenkor, azt szokták mondani, hogy ha egy "kupi" rosszul működik nem, a KQRVÁKAT, hanem, a Madámot kell lecserélni. Nem véletlenül. Aki ezt, a szemét, felhasználó ellenes bankolást nem tudja gatyába rázni, az a hunyó. Egy felelős vezető erre a problémára már rég talált volna megoldást, akár tűzön-vízen át is.

Rated 1 out of 5 stars

Ez egy katasztrófális szar !!!
20 év után itt az ideje, hogy bankot váltsak !!!

Rated 1 out of 5 stars

osztalyozhatatlan fos az egesz.

HASZNALHATATLAN

Rated 1 out of 5 stars

Mi a jó francért nem lehet aláírni egy bővítményt, hátha az a szerencsétlen magyar ember tudná használni. Több mint másfél éve ki van adva ez a fostalicska, és 2015. szeptember 30. óta nem lehetett aládobni egy rohadt normális digitális aláírást. Gratula a készítőknek!

Rated 1 out of 5 stars

Én nem programokat akarok telepítgetni, minden olyan alkalommal amikor netbankolni szeretnék. Szeretnék utalni, egyenleget nézni stb... Mindezt anélkül, hogy azt olvasnám, sajnos most éppen az aktuális verziómmal nem működik a program, vagy hogy ahhoz, hogy használni tudjam a programot egy újabb bővítményt kell telepítenem!!!
Május 12-én sem működik a Firefox verziójával. 11 nap telt el! Miféle informatikusok dolgoznak a K&H Banknál?!?! 0 csillag

Rated 1 out of 5 stars

EGY AGYRÉM AZ EGÉSZ KÁRTYATELEPÍTÉS HA EGYSZER ELMEGYEK A BANKTÓL BIZTOS EZ LESZ AZ ELSŐ INDOK SENKINEK NEM AJÁNLANÁM K&H NET BANKOT.

Rated 1 out of 5 stars

Egy verzióval ezelőt a "sima" FF helyett az ESR - t rakatták fel (bár a 64bites ott sem ment), most meg sehogy!
Talán nem nekünk kellene böngészőt cserélnünk, hanem a banknak programozót. Esetleg fel kellene venniük a kapcsolatot a FF-fejlesztőkkel.

Osztályzat:mínusz 1

This user has 3 previous reviews of this add-on.

Rated 1 out of 5 stars

Nincs alkalmas e-bank illesztés, az 52-es verzióhoz sem volt.

This user has a previous review of this add-on.

Rated 1 out of 5 stars

Nem tudom ki volt az aki ezt az új verziót kitalálta, de az egyszerű hétköznapi emberre nem gondolt, az biztos!! (lehet nagyon sok pénzt tett zsebre ezért az új verzióért) Nagyon sokszor megpróbálkoztunk a telepítéssel, de chip kártyával nem tudok belépni!! Meglátásom szerint itt is érvényes lett, "ami kerek azt visszük, ami szögletes az gurítjuk" elmélet"! Javaslom, aki most próbálkozik a telepítéssel, készítsen maga mellé egy csomag nyugtatót! Értékelésem: NEGATÍV!!!

Rated 1 out of 5 stars

Az ügyfél olvasgasson, értelmezzen, töröljön, telepítsen, dugdosson...
Mert az ami neki van a pc-jén az nyilvánvalóan nem jó... Mindezt eleve sikertelenségre ítélve...

A XXI. században...
Érdekes marketing...

Rated 1 out of 5 stars

Csatlakozom az előttem NEGATÍVAN értékelőkhöz. A program több órás telepítési útmutató olvasgatás és sikertelen kiegészítő-bővítmény telepítési-újraindítási kísérletezés ellenére is tökéletesen HASZNÁLHATATLAN! (Win7, 32bit, legújabb Mozilla, egy hibás plugin miatt pedig nem fogok másik böngészőt telepíteni!) Ehelyütt csupán sovány vigasz, hogy SMS-ben szerencsére be tudok lépni a netbankba. Vállalkozóként pedig nincs időm/idegrendszerem hetekig játszadozni azzal, hogy végre beléphessek a felhasználói felületre és átutalhassam a fizetnivalókat! Többen örömmel fogadnánk, ha a bank megtalálná azt a fejlesztőt, aki talán elő tud rukkolni egy használható verzióval!!! :-((

Rated 1 out of 5 stars

Ilyen egy ótvaros bank nincs még egy a világon. 2 hete nem képesek frissíteni a szaros programjukat. 3 böngészővel se lehet belépni ebbe a szaros e-bankba. Idén utoléritek még a technológiát??????????????? Inkább azt írnátok ki a honlapotokra, hogy aki interneten akar bankolni, az fáradjon a konkurenciához.

Rated 4 out of 5 stars

A Firefox 52.0 frissítését követően sajnos nem megy!
Frissülni kéne!
:)

Rated 5 out of 5 stars

Megtaláltam a megoldást erre a problémára!
Eszembe jutott hogy a google crome is készített egy kiegészítőt (Plugin -t) a k and h banknak a chipkártya használatához. Igyekszem minél részletesebben leírni mi a teendő. Így remélem annak is érthető lesz aki még sosem használt google cromet.

- 1 keressük meg a plugint amit a firefoxban ebank 2 –nek hívnak. A crome -ban viszont
K&h Crome Extension.
Kattintsunk a jobb felső sarokban található három pöttyre. Itt lesznek a crome beállításai.
Beállítások. Bővítmények.
Itt találjuk a crome -hez letöltött kiegészítőket. Pluginokat. A lista alján
„További bővítmények letöltése”
Kattints rá! Itt a ball felső sarokban találunk egy keresőt. Ide írjuk be
K&h
Vagy
Ebank
(de ha ebank 2 -t írunk, akkor nem találja, ezért erre figyeljünk!)
Ha megvan, adjuk hozzá a kiegészítőt.
Lépjünk fel a K&H oldalára. Máris szembesülünk azzal hol is van a keresett „E- BELÉPÉS” azon belül „E BANK” gomb, aminek a jobb felső sarokban kéne lenije? Nincs ott! Ez nem a crome hibája. Pl. az Internet Explorer megjeleníti. Ez magának a K&h bank weboldalnak a hibája. Én elhiszem, hogy nem könnyű úgy weboldalt készíteni, hogy minden böngészőben jól működjön. De ilyen esetekben fel szokás tüntetni, hogy melyik böngészőt használva működik jól az oldal. Ezt sem tették meg! De lépjünk túl ezen az „apróságon.” Mert Van megoldás!
- 3 De hogy jutunk el az e bankhoz ha nem látni a gombokat ? Nyissuk meg a firefoxot,
és keressük ük meg a hibás oldalt. Vagyis „E BELÉPÉS” „E-BANK” „CHIPKÁRTYA BELÉPÉS” A firefox még mindig nem birkózik meg vele. De most jön a turpisság! Másoljuk az oldat linkjét. (Az oldal cimét.) a google crome –ba, és enter.
S LÁM MŰKÖDIK!
Remélem érthető volt. Ha nem akkor írjátok meg, naponta nézni fogom itt a véleményeket. S remélem nem törlik a hozzászólásom a firefox megkerülése miatt..

Rated 3 out of 5 stars

Sajnos nekem sem működik a frissítés óta. Én nem bankot, hanem böngészőt váltottam. Chrome-ban gond nélkül működik. Próbáljátok meg ott. Attól függetlenül a fejlesztőknek időben követni kellene a böngészők frissítésével a plugint is.

Rated 1 out of 5 stars

Sürgősen utalnom kellene a céges dolgokat, de a szokásos belépő felület eltűnt, semmi értesítést nem kaptam, s most újra kell telepítenem mindent? Pár napon belül új vállalkozói számlát készítek más banknál, mert ez már nem állapot, hogy rendszeresen nem működik a belépés.

Rated 1 out of 5 stars

Maguk mégis mit képzelnek??!! Több, mint egy hete nem lehet használni az ebankot, mert nem tudnak lépést tartani a böngészőprogramok újabb verzióival.