Rated 5 out of 5 stars

This needs badly an update to work with v. 40. Come on apolo, we need it.

This review is for a previous version of the add-on (1.6.9). 

Rated 4 out of 5 stars

This addon is unsigned yet.

This review is for a previous version of the add-on (1.6.9). 

Rated 5 out of 5 stars

Te lumtë për punën e shkëlqyer me ketë shtojce. Shpresoj qe e perditeson për versionin e ri te Firefox 29. Me vite e përdori dhe me ka shërbyer për mrekulli.

This review is for a previous version of the add-on (1.6.9). 

Rated 5 out of 5 stars

Ju lutem, përmirësojeni versionin e Fjalori Shqip për Thunderbird 17.0.2

This review is for a previous version of the add-on (1.6.9). 

Rated 5 out of 5 stars

Shtesë e patjetërsueshme për shkrime shqip. Ju lutem freskojeni për Firefox 5.

This review is for a previous version of the add-on (1.6.8). 

Rated 4 out of 5 stars

I PAPARE VËLLA

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

Excelente

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

Exelente

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 4 out of 5 stars

Ju lumshin duart djema.
A e kom shkru mire a jo?

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

..edhe harrova një fjali.
Punon pa problem edhe ne FF 3.*

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

Fantazi! Njerëz keni bërë një punë të mrekullueshme.
Ju lumtë ;)
Bravos për www.shkenca.org

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 4 out of 5 stars

Shpresoj që të vazhdojë të kompletohet dhe të pasurohet akoma më tepër, sidomos me termat e rinj dhe me "aftësinë" që, në rastin e një gërme të shkruajtur gabim, të gjejë fjalët më të përafërta me fjalën e duhur.

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3). 

Rated 5 out of 5 stars

Kur do ta përtërini që të funksionojë për Firefox 3?

This review is for a previous version of the add-on (1.6.1). 

Rated 5 out of 5 stars

apolo,

të lutem, a mund t'i përditësosh fjalorët, që të mund të punojnë me versionet më të fundit të Firefox-it dhe Thunderbird-it?

This review is for a previous version of the add-on (1.6.3).